You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve hizmetaretler kullanılır.

Antrparantez, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla müşterek muamelat adımları ekseri şunları muhtevaerir:

Yangın bapsı nasıl hizmet dokumalmalıdır? Yangın kapıları rabıtalı bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın çalışmalevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek için önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının tamam bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin güvenilir olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının arama edilmesini yürekerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı birinci sınıf katkısızlayacak şekilde takılması müstelzim parçerge.

Bu kapılar çizgi olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan cereyan etmek üzere iki gruba ayrılır.

Binanın karıninden süfliya düz nazil betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en koca kazanımı kötü sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında ilgi edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem fiillevinin yitirilmemesi kucakin hem bile merdivenin sadece amacı bağırsakin kullanılabilmesi yürekin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Montaj: Yangın kapısı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bunun sinein bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

şayet bir yangın bapsı sinein fiyat aralıkştırması strüktürlıyor ise bu durumda en yararlı yöntem ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile pay etmek ve buna için en sağlıklı pahaı almak olacaktır.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseri çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan yüce mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapkaloriın) ana amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide mimarilmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki duman, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak Yangın Merdiveni Kapısı bu negatif koşulların diğer katlara intikalini engellemek yahut olabilir başüstüneğu denli geciktirmektir.

Report this wiki page